Fræk Pakkekalender 2019

Hvad skal man købe til den man elsker? En Fræk Pakkekalender: Det spørgsmål stiller millioner af danskere sig hvert år. Om det så er til julegaven eller en fræk pakkekalenderen. Prøv noget lidt anderledes i 2019!

Jule stress

Når julen kommer, bliver vi danskere lige overrasket hvert år og synes næsten at den starter i slutningen af sommeren. Men nu er det blevet november måned og der er ikke længe til det hele juleræset for alvor starter. Julen er jo en herlig højtid fyldt med kærlighed og varme fra familie og venner, men det kan være rigtig svært at jonglere kærlighed og sexliv sammen med børneteater, papirklip i skolen, julegave indkøb og pakkekalender til de små. Tit og ofte glemmer vi hinanden midt i alt ræset og står den 23. december og tænker åh nej, hvad skal jeg dog købe til min elskede. Mange vælger så den nemme læsning og køber et par gryder sammen og ser rigtig overraskede ud når gave papiret rives itu. Hvad nu med at gøre det lidt anderledes end I plejer at gøre det. I stedet for at søge efter tid til erotikken, så lad den komme til jer. De danske butikker bugner af mere end bare tallerkener, bestik og strikstrøjer. Hos LoveJoy finder du et stort udvalg af det mere erotiske af slagsen. Om det så er frækt lingeri eller legetøj til lille juleaften.

Pakkekalender til de voksne
Sagen er at man sagtens kan planlægge erotik i juletiden og hos LoveJoy har vi skabt den perfekte pakke kalender til de voksne. Der er både pakker til mænd og kvinder hver i sær og til par. Du vælger simpelthen blot den pakke du mener passer bedst til dig eller jer og så sender vi fire flot indpakkede gaver lige til at stille frem på natbordet. I hver pakke findes der lidt til jer begge alt afhængig af pakken.

Det kan man da ikke!
Jo det man da! Faktisk viser en undersøgelse at 85% af alle danskere bruger sexlegetøj eller lingeri som en del af deres sexliv. Det siges også at resten bare ikke vil være ved det, men det, som det hele drejer sig om er at sætte fut i erotikken i de danske hjem. Slut med at lave ballade til julefrokosten og kedelige diskussioner midt i julemåneden. Nej giv den gas med lidt ekstra lir til soveværelset i den tid, hvor du mest af alt trænger til kærlighed, omsorg og afstresning. Se meget mere på vores hjemmeside lovejoy.dk under pakkekalender til voksne.

Se mere på lovejoy.dk

Erotisk AdventskalenderVælg den rigtige frække pakkekalender
Hvis du gerne vil slippe for besværet med at finde produkterne selv og for at pakke det hele ind så las os hjælpe dig. Vi overrasker jer begge eller du kan skrive dine ønsker eller ringe til os og vi gør alt hvad vi kan for at give dig det du og din partner gerne vil have.

  Vælg din pakkekalender nu