Erotisk pakkekalender 2019

Vil du gerne overraske din udkårne med en sjov og spændende pakkekalender, der bærer præg af erotisk karakter? Hvis ja, så skal du vide, at det er en fremragende ide.

En erotisk pakkekalender er perfekt at give til din udkårne, der gerne vil have lidt sjove og anderledes gaver som kan være med til at gøre sexlivet markant bedre. Erotiske pakkekalendere findes i mange forskellige former og afskygninger. Dog anbefales det at lave sin egen pakkekalender, så du selv er 100% herre over, hvad den indeholder. På den måde kan du skræddersy kalenderen, så den passer perfekt til ham eller hende, der skal have den. Læs mere om hvordan du laver din egen pakkekalender herunder.

Erotisk pakkekalender 2019

En erotisk pakkekalender 2019 består typisk af en række forskellige sexlegetøj til henholdsvis mænd og-/eller kvinder. I pakkekalenderen vil du typisk finde dildoer, buttplugs, penisringe, vibratorer, massageolie, kostumer og lignende.

Det gode ved en erotisk pakkekalender 2019 er, at du hver dag får et spændende og nyt stykke sexlegetøj som du og din partner kan bruge om aftenen, inden I går i seng. På den måde bliver jeres december måned fyldt med nydelse, hvilket giver jer et markant bedre sexliv.

Pakkekalender til de voksne

Som du nok allerede har regnet ud, så indeholder pakkekalendere til de voksne lidt noget andet end de ”traditionelle” gaver du plejer at få – og det er kun en fordel. Fornyelse er en meget vigtig ting for, at vi mennesker kan fungere optimalt. Det er vigtigt at tvinge sig selv ud af sin komfortzone og få prøvet nogle nye ting. I den forbindelse kan du træde ud af din komfortzone ved at lave en pakkekalender til de voksne. Herunder kan du læse om, hvordan du laver din helt egen pakkekalender til de voksne.

Erotisk AdventskalenderVælg den rigtige erotiske pakkekalender
Hvis du gerne vil slippe for besværet med at finde produkterne selv og for at pakke det hele ind så las os hjælpe dig. Vi overrasker jer begge eller du kan skrive dine ønsker eller ringe til os og vi gør alt hvad vi kan for at give dig det du og din partner gerne vil have. Priserne starter allerede ved 599,-

  Vælg din pakkekalender nu

Sådan laver du din egen pakkekalender til de voksne

Det er ganske simpelt at lave sin egen erotiske pakkekalender. Du laver den på samme måde som alle andre pakkekalendere. Du laver eller køber 24 gaver af erotisk karakter og pakker ind.

Sexlegetøj kan godt være dyrt, hvorfor det kan være en god ide at lave dine egne gaver. Sådan en gave kunne for eksempel være en massage, oralsex eller noget helt tredje som du selv finder på. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan tillade dig at ”pakke” ind.

Erotisk pakkekalender til ham

Hvis du laver en erotisk pakkekalender til ham, så er der en række forskellige produkter og legetøj du med fordel kan pakke ind. Mange tror fejlagtigt, at sexlegetøj er forbeholdt kvinder, men det er altså helt forkert. Der findes også en masse spændende og sjove produkter til mænd, så de også kan peppe deres sexliv lidt ekstra op. Nogle af disse produkter kan du med fordel pakke ind til pakkekalenderen.

Eksempler på gaver i den erotiske pakkekalender til ham

Nogle af de mest populære produkter til mænd inden for sexlegetøj er penisringe med og uden vibration, apparater der kan massere prostata, bedøvende kondomer, vagina-simulatorer osv. Disse produkter er oplagte at udstyre din erotiske pakkekalender til ham med.

Erotisk pakkekalender til hende

Rigtig mange mænd forkæler deres koner og kæreste ekstra meget i forbindelse med julen. Og denne forkælelse kan med fordel ske ved hjælp af en erotisk pakkekalender til hende, der byder på en masse nydelse og kærlighed i form af spændende og erotiske gaver.

Der er ingen tvivl om, at det er nemmest at lave en erotisk pakkekalender til hende, da der findes betydeligt mere sexlegetøj til damer i forhold til mænd. Derfor skal du som mand slet ikke bekymre dig, da udvalget er kæmpe stort.

Eksempler på gaver i den erotiske pakkekalender til hende

Som sagt er markedet for sexlegetøj til kvinder kæmpe stort. Dog er der alligevel nogle produkter som er mere populære end andre. Det er for eksempel dildoer, vibrerende æg, analkugler og en lang række erotiske kostumer.

Erotisk pakkekalender til voksne

Som du nok allerede har lagt mærke til, så er der ganske god grund til at forære din partner en erotisk pakkekalender til voksne. Sådan en type kalender kan altså gøre jeres sexliv markant sjovere og mere intenst i løbet af julen.

Forestil dig at vågne hver morgen, hvor sneen daler ligeså stille og roligt ned udenfor, og åbne for dagens erotiske pakke. Pakkens indhold kan så tages i brug om aftenen efter arbejde for at skabe lidt ekstra julehygge i jeres bolig. Er det ikke et scenarie, der lyder meget tiltalende? Scenariet kan blive til virkelighed, hvis du bestemmer dig for at lave en erotisk pakkekalender til voksne.

Fræk pakkekalender

Der er ingen tvivl om, at en fræk pakkekalender er en super god ting at give til din partner, hvis du gerne vil puste lidt nyt liv ind i soveværelset og gøre jeres parforhold mere åbent og ærligt.

En fræk pakkekalender vil få jer begge to i et kæmpe nydelsesrus, der er meget svært at leve uden, når først du og din partner har prøvet det én gang. Få jeres sexliv helt op i gear og forær hinanden en fræk og forførende pakkekalender, hvor I har fokus på at forkæle hinanden så meget som muligt.