5 steder I kan skabe erotiske øjeblikke sammen

0

Om I har været sammen i 20 år eller lige er stødt ind i hinanden, så er det vigtigt at holde gang i erotikken i jeres forhold. Ligegyldig hvor travlt du har, skal der være tid til lidenskab, passion for hinanden og ikke mindst romantik. Selvom der ikke er tid til det hver eneste dag, skal du huske at give det tid en gang i mellem. For uden denne del vil forholdet ligeså stille visne. Men det kan naturligvis være svært at komme med gode ideer, til at finde de erotiske øjeblikke frem hele tiden. Netop af den årsag kan du her læse om 5 steder, hvor dig og din partner kan skabe erotiske øjeblikke sammen.

I badeværelset

Det første sted, hvor I kan skabe et erotisk øjeblik sammen, er naturligvis i badeværelset. Her er der både mulighed for at skabe en romantisk stemning med karbad, musik og levende lys. Denne stemning kan ligeså stille bygge sig op og give jer et øjeblik, I aldrig glemmer.

Derudover kan I også tage et brusebad sammen. På den måde kommer I helt tæt på hinanden. I kan endda hjælpe hinanden med at blive helt rene, inden I har sex.

I køkkenet

Det næste sted, vi kigger på, er køkkenet. Mange har en fræk fantasi om at have sex i deres køkken. Det bunder højst sandsynlig i den spænding, det giver at have sex spontant. Du kan overraske din partner, alt imens han eller hun laver mad. At blive forført et sted, der ikke er forventeligt, er super frækt. Dette vil med garanti skabe erotik og ikke mindst masser af amoriner i luften. Men husk at slukke for kogepladen, hvis du beslutter dig for at overraske din partner.

I naturen

Det næste punkt er naturen. Naturen er et fremragende sted at skabe erotik mellem to mennesker. Det er naturligvis smartest at bruge naturen til reel sex i sommerhalvåret. Men erotik handler jo om meget andet. Det handler om at skabe et øjeblik mellem to mennesker, der får dem til at føle sig forbundet. Dette kan både være ved en berøring, en oplevelse eller noget helt tredje. Her er naturen et ideelt sted.

I bilen

Bilen er en af de mere frække steder at skabe erotiske øjeblikke. Her kræver det dog, at I er en smule smidige eller opfindsomme, da biler ikke er designede til at have sex i. Ikke desto mindre, er det det, der gør dem ekstra interessante.

Forbudte steder

Det bedste sted, at skabe erotiske øjeblikke, er de steder, hvor I ikke burde. Erotik handler i den grad også om spænding. Det handler om, at to mennesker gør noget sammen, som de godt ved er forbudt. Du kender det måske godt selv. Du bliver bundet sammen på en speciel måde med et andet menneske, hvis I i fællesskab gør noget I ikke må. Så har dig og din partner også en hemmelighed sammen. Og hvad er mere sexet, end at have en fræk hemmelighed med din partner?

Share.

Leave A Reply